Aan het werk. Een job als springplank (E-boek) (Dutch by Tina de Gendt,Philip Vanoutrive

By Tina de Gendt,Philip Vanoutrive

?Jobs, jobs, jobs... is de mantra in zowat elke politiek-economische discussie. In België vinden jaarlijks zo'n 570.000 mensen die task through uitzendwerk. Uitzendkrachten zijn aan de slag in zowat alle sectoren en in alle fases van een typische carrière, van de eerste task tot een bijverdienste na het pensioen.Dit is het eerste boek dat de uitzendsector van alle kanten belicht. Aan de hand van verrassende getuigenissen en interessante weetjes schetst Aan het werk een indringend portret van een quarter die flexibel werk mogelijk maakt en vaak een opstap betekent naar de arbeidsmarkt én een permanente job.

Show description

Read Online or Download Aan het werk. Een job als springplank (E-boek) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Voetbal en maffia in de lage landen (Dutch Edition)

Deel 2 van Voetbal & Maffia. Na hun schokkende reis door Europa gaan de newshounds nu op onderzoek uit in Nederland en België. Het resultaat is een catalogus van verbijsterende verhalen. De tentakels van de voetbalmaffia hebben de Lage Landen al lang bereikt. Prominenten van de KNVB treffen op de ereterrassen gevreesde mannen met eigen raketwerpers.

Het gebroken raam (Lincoln Rhyme) (Dutch Edition)

Lincoln Rhyme is druk bezig met een internationale zaak als hij een onverwacht telefoontje krijgt. Zijn neef is gearresteerd op verdenking van moord. Het forensisch bewijs is overtuigend. Iets té overtuigend. Terwijl Lincoln zich in de zaak verdiept, stuit hij op de sluwste seriemoordenaar die hij ooit is tegengekomen.

Het groen van de laurier (Dutch Edition)

Rusland rond 1500. Grote plagen kondigen het einde van de wereld aan, terwijl grensoverschrijdende ontdekkingen Europa ongedachte perspectieven bieden. Een kruidendokter ervaart zijn eigen machteloosheid en gaat zwerven. Hij wordt een ander mens, meermalen zelfs: als heilige dwaas, pelgrim, monnik en ten slotte kluizenaar voelt hij zijn helende krachten groeien.

Het boek van Jet: Recepten en tips voor een happy & healthy leven (Dutch Edition)

Van fit tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische guidance en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je healthy wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn.

Extra info for Aan het werk. Een job als springplank (E-boek) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.80 of 5 – based on 42 votes